


Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met humus van geroosterde paprika
Quiche met gemarineerd kruidenspek
Kroketje van Kingkrab met groene kruiden
Soepje van knolselder met mimolette kaas
*
Skreihaasje met blanke boter,
aardappelmousseline met winterprei,
chips van aardpeer,
pesto van boerenkool en veldsla met mierikswortel.
*
Soepje van wortel en pastinaak met kruiden croutons,
poeder van chorizo en
crème van blauwe kaas.
*
Kwartelborstjes met schorseneren,
kroketje van rode biet en appel,
gebakken enryngii en kastanje champignons
aardappelrösti.
*
Gebakken Goudreinette tartiflette taartje,
ijs van nougat,
gekarameliseerde amandelnoten.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
Inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert.
Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met humus van geroosterde paprika
Quiche met gemarineerd kruidenspek
Kroketje van Kingkrab met groene kruiden
Soepje van knolselder met mimolette kaas
*
Ovengebakken tongscharfilet met coquille en groene kruiden,
saus van waterkers,
aardappelmousseline met winterprei,
chips van schorseneren.
*
Soepje van wortel en pastinaak met kruiden croutons,
poeder van chorizo en
crème van blauwe kaas.
*
Laaggegaard Plumo Iberico met notenkruidenkorst,
shiitakes en kastanjechampignons,
crème van savooi en gekarameliseerd grondwitloof,
reductie van Bourgogne en aardappelrösti.
*
Brunoise van cox-appel met hazelnootchocolade,
crème van kalamansi en vanille,
karamel en sorbet van appel.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 55 euro
Inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde
wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert.
(niet op zaterdag avond en zondag middag)
Ook verkrijgbaar met aangepaste wijnen
Apéro “Saison” - Brasserie Dupont of alcoholvrij biertje
Hartige hapjes:
Toast met humus van geroosterde paprika
Terrine van eendenborst met uienconfituur op basis van “Westmalle dubbel” en soja
Kroketje van pompoen met yoghurt-sesam
Soepje van knolselder met mimolette kaas
*
Zeebaarsfilet met julienne van bleekselder,
wortel opgelegd met Duvel,
puree van knolselder met gehakte peterselie,
mousseline van witbier.
“Steenuilke” - brouwerij De Ryck
*
Soepje van wortel en pastinaak met kruiden croutons,
poeder van chorizo en
crème van rode Chimay kaas.
*
Bosduif met schorseneren en walnoot,
savooikool met kruidenspek,
kroketjes van zoete aardappel,
Jus van bosduif gereduceerd met “Ename Dubbel”.
“Keun sterk bruin” - microbrouwerij uit Ronse
*
Chocoladebrownie met stoutbier,
hazelnoten en karamel,
kalamansi en brunoise van conférence-peer.
“Gulden Draak Quadrupel 9000”- brouwerij Van Steenberge
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes.
Menu all-in 62 euro
Inclusief aperitief, frisdranken en/of geselecteerde bieren.
Ook verkrijgbaar met aangepaste wijnen.
Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met humus van geroosterde paprika
Quiche met kruidenkaas
Kroketje van pompoen met sesam-yoghurt
Soepje van knolselder met mimolette kaas
*
Quinoa-salade met soja, pistachenootjes,
tofu gemarineerd in miso-bouillon met citroengras,
limoendressing.
*
Soepje van wortel en pastinaak met kruiden croutons
crème van blauwe kaas.
*
Quorn met notenkruidenkorst
shiitakes en kastanjechampignons,
crème van savooi en gekarameliseerd grondwitloof,
sausje van waterkers en aardappelrösti.
*
Gebakken Goudreinette tartiflette taartje,
ijs van nougat,
gekarameliseerde amandelnoten.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes.
Niet per tafel
Menu all-in 55 euro
Inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert.
suggestie van de chef dagvers bereid (reservatie aangeraden)
19€pp
Op zaterdag middag 16 februariToast Champignon " à la crème"
*
Reenootjes met witloof en aardappelkroketjes
Op vrijdag en zaterdag middag 22 en 23 februari
Kaaskroket Grano Pandano met Panko
*
Vol au vent met frietjes en witloofslaatje
Op vrijdag en zaterdag middag 1 en 2 maart
Kroketje van grijze Noordzeegarnalen met remoulade en ijsbergsla
*
Gegrilde hoevekip met pistache, spek met savooi en pastinaak,
saus op basis van Ename Dubbel
Op vrijdag en zaterdag middag 8 en 9 maart
Soepje van doperwtjes met munt
*
Ovengebakken Zeebaars met gestoofde knolselder en wortel, crème van spinzaie
Op vrijdag en zaterdag middag 15 en 16 maart
Thaise loempia met fijne groentjes, hoevekip, spitskool en soja
Chilisaus( apart geserveerd:)
*
Goudbrasem met geprakte aardappel en bloemkool, mousseline van hazelnootboter
Op vrijdag en zaterdag middag 22 en 23 maart
Kroket van scampi met basilicum
*
Varkenshaasje met specerijen, worteltjes en schorseneren
Op vrijdag en zaterdag middag 29 en 30 maart
Toast Champignon " à la crème"
*
Kalfsgehaktballetjes "op Luikse wijze" met frietjes
Op vrijdag en zaterdag middag 5 en 6 april
Risotto met lentegroenten
*
Kalfsblanquette met aardappelmousseline
Op vrijdag en zaterdag middag 12 en 13 april
Burrata/tomaat/basilicum
*
Linguini "Vongolé" met platte peterselie en kerstomaatjes
Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met mousse van makreel
Kroketje van cocquille met limoen-mayo
Soepje van doperwten met gepofte quinoa
Quiche met tomaat en mozzarella
*
Goudbrasem en ovengebakken snowkrab,
risotto met seizoensgroenten,
crème van tuinbonen en lavas,
gegrilde lente-ui
jus van schaaldieren.
*
Aspergesoepje met kruidenkaas,
gerookte baconsnippers en kaascrackers.
*
Filet-pur uit Nieuw-Zeeland met gratin dauphinois,
asperges en crème van doperwt met munt,
gestoofde peultjes en boontjes,
jonge wortel en jus van tijm en marjolein.
*
Cheesecake met gesuikerde rijstvermicelli “5 spices”,
ijs van yoghurt en bosbes,
coulis van mango en espuma van citroengras.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met mousse van makreel
Kroketje van cocquille met limoen-mayo
Soepje van doperwten met gepofte quinoa
Quiche met tomaat en mozzarella
*
Zeebaarsfilet met spinazie en zuurdesemkrokant,
puree van doperwten en munt,
mousseline met olie van groene kruiden.
*
Aspergesoepje met kruidenkaas,
gerookte baconsnippers en kaascrackers.
*
Parelhoen met gratin dauphinois,
gestoofde erwtjes en jonge wortel met sjalot,
crème van wortel met sriracha,
saus gereduceerd met soja en dragon.
*
“Eton Mess” (Brits dessert uit Eton):
Meringue met rood fruit en braambes,
coulis van aardbei en violet,
zoete vinaigrette van munt en citroen,
vanille-ijs en slagroom.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 55 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde
wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
(niet op zaterdag avond en zondag middag)
Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes:
Toast met mousse van makreel
Quiche met tomaat en mozzarella
Soepje van doperwten met gepofte quinoa
Kroketje van cocquille met limoen-mayo
*
Asperges “à la Flamande”-stijl met gerookte zalm:
mimosa van scharrelei met gehakte
peterselie, nootmuskaat en mierikswortel,
geklaarde hoeveboter en zuurdesemkrokant,
olie van groene kruiden.
*
Aspergesoepje met kruidenkaas,
gerookte baconsnippers en kaascrackers.
*
Lamsmedaillon met gratin dauphinois en asperges,
crème van doperwt met munt,
gestoofde peultjes en boontjes,
jonge wortel en jus van tijm en marjolein.
*
Cheesecake met gesuikerde rijstvermicelli “5 spices”,
ijs van yoghurt en bosbes,
coulis van mango en espuma van citroengras.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met groentemousse
Quiche met tomaat en mozzarella
Kroketje van rode biet met miso
Soepje van doperwten met gepofte quinoa
*
Asperges “à la Flamande”-stijl met
mimosa van scharrelei met gehakte
peterselie, nootmuskaat en mierikswortel,
geklaarde hoeveboter en zuurdesemkrokant,
olie van groene kruiden.
*
Aspergesoepje met kruidenkaas en kaascrackers.
*
Risotto met peultjes, boontjes en jonge wortel en harissa,
gestoofde spinazie en kerstomaat,
crème van tuinbonen en lavas.
*
“Eton Mess” (Brits dessert uit Eton):
Meringue met rood fruit en braambes,
coulis van aardbei en violet,
zoete vinaigrette van munt en citroen,
vanille-ijs en slagroom.
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Menu all-in 55 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde
wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
suggestie van de chef dagvers bereid (reservatie aangeraden)
19€pp
Op vrijdag en zaterdag middag 22 en 23 maart
Kroket van scampi met basilicum
*
Varkenshaasje met specerijen, worteltjes en schorseneren
Op vrijdag en zaterdag middag 29 en 30 maart
Toast Champignon " à la crème"
*
Kalfsgehaktballetjes "op Luikse wijze" met frietjes
Op vrijdag en zaterdag middag 5 en 6 april
Risotto met lentegroenten
*
Kalfsblanquette met aardappelmousseline
Op vrijdag en zaterdag middag 12 en 13 april
Burrata/tomaat/basilicum
*
Linguini "Vongolé" met platte peterselie en kerstomaatjes
Aperitief maison met vleugje limoncello of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met tapenade van olijven
Gazpacho van tomaat met komkommer en basilicumolie
Meloen met parmaham en bergamot
Garnaalkroketje met frisse remoulade
*
Duo van King Krab en kabeljauwhaasje met
gegrilde koolrabi en gemarineerde venkel
jus van kreeft
parelcouscous
*
Sorbet van passievrucht met espuma van gin tonic
*
Kalfsoester met gebakken krieltjes,
gegaarde boterraapjes in kippenbouillon,
crème van wortel en artisjok,
gestoofde erwtjes met babyspinazie en daslook,
kalfsjus met graanmosterd
*
Soufflé Glacé op basis van “Cherry Chouffe” en vanille,
coulis met opgelegde kersjes,
chocoladeaarde met chicorei en karamel,
decoratie van Ecuador chocolade
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met vleugje limoncello of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met tapenade van olijven
Gazpacho van tomaat met komkommer en basilicumolie
Meloen met parmaham en bergamot
Garnaalkroketje met frisse remoulade
*
Vlaswijting met zomerkruidenboter en gesmoorde venkel
Salsa van tomaat met basilicum
tagliolini
*
Sorbet van passievrucht met espuma van gin tonic
*
Mechelse koekoek met gebakken krieltjes en humus,
rattatouille van courgette en paprika met vadouvan kruiden,
crème van gestoofde aubergine met artisjok,
gefruite trostomaatjes en crumble van geroosterde ui
*
Belgische aardbeien met rabarbersorbet,
meringue en crumble van rozemarijn,
espuma van vlierbloesem met zoete botermelk
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 57 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde
wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
(niet op zaterdag avond en zondag middag)
Aperitief maison met vleugje limoncello of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes:
Toast met tapenade van olijven
Gazpacho van tomaat met komkommer en basilicumolie
Meloen met parmaham en bergamot
garnaalkroketje met frisse remoulade
*
Kreeftenbisque met cayennepeper,
Noordzeegarnalen en zure room
*
Lauw kreeftje opgewarmd in kreeftenkruidenboter met miso,
kortgebakken pijlinktvis en gezouten rijstvermicelli,
vierge van tomaat met quinoa en basilicum,
vinaigrette op basis van inktvis en Oosterse citrusvrucht
*
Sorbet van passievrucht met espuma van gin tonic
*
Ovengebakken halve zomerkreeft met kruidenboter,
gegrilde koolrabi en gemarineerde venkel
gefruit trostomaatje,
risotto met puntpaprika en geroosterde ui.
*
Soufflé Glacé op basis van “Cherry Chouffe” en vanille,
coulis met opgelegde kersjes,
chocoladeaarde met chicorei en karamel,
decoratie van Ecuador chocolade
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Menu all-in 72 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met vleugje limoncello of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Toast met tapenade van olijven
Gazpacho van tomaat met komkommer en basilicumolie
Meloen met bergamot en gepekelde radijsjes
Kroketje van knolselder met frisse remoulade
*
Gegrilde seitan met vierge van tomaat met quinoa en basilicum,
mix van zomerkruiden en gezouten edamameboontjes
Crème van aubergine en artisjok
vinaigrette op basis van Oosterse citrusvrucht
Salsa van tomaat met basilicum
*
Sorbet van passievrucht met espuma van gin tonic
*
Groentestoofpotje met Tempeh en vadouvan,
gegrilde koolrabi
risotto met geroosterde puntpaprika,
gefruit trostomaatje en crumble van geroosterde ui.
*
Belgische aardbeien met rabarbersorbet,
meringue en crumble van rozemarijn,
espuma van vlierbloesem met zoete botermelk
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Niet per tafel
Menu all-in 57 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde
wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
suggestie van de chef dagvers bereid (reservatie aangeraden)
20€pp
Op vrijdag en zaterdag middag