


Aperitief maison met limoncello of alcholvrije coctail
Hartige hapjes :
Snowkrab-tomaat-mimosa van scharrelei
Kleine cocquille- kokos-curry
Tonijn –boontjes- ansjovis
Toast met gemarineerde feta
*
Zeebaars met risotto en gerookte puntpaprika
Jus van schaaldieren met bosuitjesolie en mosselchips
*
Velouté van Mechelse asperges met coulis van waterkers en krokant van Bayonneham
*
Ovengebakken kalfshaasje met sechuanpeper
Mechelse asperges- peultjes
Aardappelgratin met brie de Meaux
Crumble van krokante ui
*
Millefeuille met crème patissière
Framboos en gezouten karamel
Barbe a papa van aardbeien
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of huiswijn
of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met limoncello of alcholvrije coctail
Hartige hapjes :
Snowkrab-tomaat-mimosa van scharrelei
Kleine cocquille- kokos-curry
Tonijn –boontjes- ansjovis
Toast met gemarineerde feta
*
Ovengebakken goudbrasem met geprakte bloemkool en hazelnootboter
opgelegde jonge wortel- wulken
Mousseline van citrus
*
Velouté van Mechelse asperges met coulis van waterkers en krokant van Bayonneham
*
Parelhoenfilet met gesauteerde jonge boontjes
Antiboise van tomaat
Aardappelgratin met brie de Meaux
Jus van rozemarijn
*
Ijssouflé met limoen
Crumble van yogurt, coulis van kokos, citroengras en geroosterde amandelen
Barbe a papa van aardbeien
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 55 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of huiswijn
of reguliere bieren tot aan het dessert
(niet op zaterdag avond en zondag middag)
reservatie aangeraden
Aperitief maison met limoncello of alcholvrije coctail
Hartige hapjes :
Snowkrab-tomaat-mimosa van scharrelei
Kleine cocquille- kokos-curry
Tonijn –boontjes- ansjovis
Toast met gemarineerde feta
*
Mechelse asperges met Schotse zalm mi-cuit
Opgelegde komkommer -zure room met mierikswortel
Mousseline van kefir limoen
*
Velouté van Mechelse asperges met coulis van waterkers en krokant van Bayonneham
*
Ovengebakken lamsmedaillon met gesauteerde mechelse asperges en peultjes
Zalf van doperwtjes
Aardappelgratin met brie de Meaux
Jus van rozemarijn
*
Millefeuille met crème patissière
Framboos en gezouten karamel
Barbe a papa van aardbeien
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of huiswijn
of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met limoncello
Hartige hapjes :
Tofu -crurry- kokos
Tapenade van groene olijven- pijnboompitten
Mimosa van scharrelei met tomaat
Toast met gemarineerde feta
*
Ovengebakken quorn met geprakte bloemkool en hazelnootboter
opgelegde jonge wortel
Mousseline van citrus
*
Velouté van Mechelse asperges met coulis van waterkers
*
Groentencurry met kardamon en Griekse yogurt
Risotto met gerookte puntpaprika
*
Ijssouflé met limoen
Crumble van yogurt, coulis van kokos, citroengras en geroosterde amandelen
Barbe a papa van aardbeien
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Niet per tafel
Menu all-in 55 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of huiswijn
of reguliere bieren tot aan het dessert
suggestie van de chef dagvers bereid
19€pp
Op vrijdag en zaterdag middag 27 en 28 april
oeuf poché Florentine
Gebakken heilbot met bieslookroom en krieltjes
op vrijdag middag 4 mei ( zaterdag middag 5 mei volzet)
Risotto met peultjes, lentegroentjes en gerookte zalm
Kalfsblanquette met brunoise van groentjes en natuuraardappelen
Op vrijdag en zaterdag middag 11 en 12 mei
Slaatje met sardientjes
Vol au vent met hollandaise saus frietjes en slaatje
Op vrijdag en zaterdag middag 18 en 19 mei
Ierse krabkroket
Rundsstoofpotje "Marengo" zilveruitjes, spekjes en champigons
aardappelkroketjes
Op vrijdag en zaterdag middag 25 en 26 mei
Gratin van cocquille met currysausje
Haantje in rode wijnsaus, pommes allumettes en slaatje
Op vrijdag en zaterdag middag 1 en 2 juni
Scampi diabolique
Goudbrasem mousseline saus jus van garnalen en prei
Aperitief maison met rode besjes of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Kroketje van cocquille met groene curry
Buratta met gemarineerde tomaat, groene kruiden en balsamico
Gepekelde Schotse zalm met yogurt, citrus, sezam en venkel
Toast met tapenade van zwarte olijven
*
Ovengebakken Snow krab met verse citroentijm en hoeveboter
Parelcouscous
Bruchetta met zure room, basilicum en zomerpostelijn
*
Bisque van kreeft geparfumeerd met oude Armagnac
Toast met rouille
*
Rundshaasje met jus van salie en aioli
Wortels met sjalot
crème van doperwtjes met munt
krielaardappeltjes
*
Crème van basilicum met mascarpone, espuma van charentais cavaillon
Crumble van citrus en kardemon
Sorbet van watermeloen
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 62 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met rode besjes of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Kroketje van cocquille met groene curry
Buratta met gemarineerde tomaat, groene kruiden en balsamico
Gepekelde Schotse zalm met yogurt, citrus, sezam en venkel
Toast met tapenade van zwarte olijven
*
Pommes Ostendaise met grijze garnalen en mousselines
Krokante filo met dille
*
Bisque van kreeft geparfumeerd met oude Armagnac
Toast met rouille
*
Mechelse koekoek met gegrilde zuchinni
Kaviaar van aubergine met feta
saus met Vadauvan kruiden
krielaardappeltjes
*
ijsgekoelde sabayon met Lindemanskriek en vanille ijs
crunch van kersenlolies, kriekjes
gesuikerde amandelflakes
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 55 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde
wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met rode besjes of alcoholvrije coctail
Hartige hapjes :
Kroketje van cocquille met groene curry
Buratta met gemarineerde tomaat, groene kruiden en balsamico
Gepekelde Schotse zalm met yogurt, citrus, sezam en venkel
Toast met tapenade van zwarte olijven
*
Bisque van kreeft geparfumeerd met oude Armagnac
Toast met rouille
*
Tartaar van kreeft en krab met komkommer,, miso, avocado en passievrucht
rijstnoedels met gezouten edamame en oosterse smaken
Vinaigrette van ponzu en saké
*
Sorbet van gin tonic met espuma van limoen
*
In kruidenbouillon gesmoorde kreeft met bisque van cayenneroom en bieslook
Ravioli met zomerkruiden en spinazie
Gefruite trostomaat
*
ijsgekoelde sabayon met Lindemanskriek en vanille ijs
crunch van kersenlolies, kriekjes
gesuikerde amandelflakes
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
graag per tafel
Menu all-in 70 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen
of reguliere bieren tot aan het dessert
Aperitief maison met rode besjes of alcoholvrije cocktail
Hartige hapjes :
Buratta met gemarineerde tomaat, groene kruiden en balsamico
Gemarineerde komkommer met yogurt, citrus, sezam en venkel
kaaskroketje met groene curry
Toast met tapenade van zwarte olijven
*
Tartaar van tomaat met komkommer,, miso, avocado en passievrucht
rijstvermicelli met gezouten edamame en oosterse smaken
Vinaigrette van ponzu en saké
*
Sorbet
*
Gebakken haloumi met gegrilde zuchini
Ravioli met zomerkruiden en spinazie
Gefruite trostomaat
*
Crème van basilicum met mascarpone, espuma van charentais cavaillon
Crumble van citrus en kardamon
Sorbet van watermeloen
*
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Niet per tafel
Menu all-in 55 euro
inclusief aperitief maison of alcoholvrije aperitief, frisdranken en/of geselecteerde wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert
suggestie van de chef dagvers bereid (reservatie aangeraden)
19€pp
op vrijdag en zaterdag middag